Christmas ilna home

O atmosferă magică de Crăciun se poate crea nu doar cu un buget mare. Cu câteva lucruri simple, făcute de mână sau găsite în natură, luminițe se poate reuși crearea unui spirit de sărbătoare care să-ți dea o senzație de confort și liniște în casă și în suflet.

Anul acesta am cumpărat doar câteva ornamente decupate din lemn, niște globulețe și lumânări. Restul decorațiunilor: brăduți, crăciunițe, fulgi din hârtie, globuri din hârtie, cuburi sunt create de mine mai demult. Fulgii croșetați sunt creați de mama.

Bradul artificial nu am vrut să îl scot, iar unul natural am zis că nu luăm. Am hotărât în schimb să iau câteva crenguțe și să le pun în vase cu apă, să fie în fiece cameră, să simt mirosul de brad.

Când eram copii, nu prea țin minte să avut de sărbătorile de iarnă brad adevărat natural. În schimb în fiecare an îl construiam din crengile aduse de tata de la școală, după ce se petreceau serbările. Umpleam un vas cu nisip, apoi adunam și potriveam crengile, astfel încât să pară că avem un pom adevărat. Părea mult mai rămuros decât brazii de la piață. Îl împodobeam cu globuri din sticlă, jucării păstrate din an în an. Era frumos..

Așa arată ilna home în ajunul sărbătorilor de iarna :

No Comments

Leave a Comment