Ghiveci zambaret

Dupa ce lucrurile mari de prin casa si-au gasit locul, incet-incet isi gasesc si cele mici, care vor da acea pata de culoare camerei. Ar parea ca etapa de amenajare a interiorului cu elemente decorative este una dintre cele mai usoare. Sunt atatea magazine cu o gama bogata de obiecte de decor, in care te duci, iti alegi ce iti place, vii acasa, il pui pe perete/masa/dulap si gata. In realitate nu e chiar asa. Daca vrei sa ai in casa obiecte decorative unice si care sa se potriveasca intre ele, e nevoie de timp.

La decorarea camerelor mi-am propus sa am cat mai multe obiecte unice, create de mine. Vreau casa mea sa aiba personalitate.

Mi-a placut ideea unei polite care imi permite sa fac diverse aranjamente. Iar atunci cand ma satur de unele, sa fac cateva schimbari. Si cum mie imi plac florile, am zis ca trebuie sa existe pe el un ghiveci cu floricele de hartie. Am ales culorile si modelele pe care vreau sa le vad “plantate” si care sa se potriveasca cu alte lucruri de prin casa. Pana sa fie gata floricelele, ma gandisem si la modelul de ghiveci pentru ele. Vazusem niste imagini pe pinterest cu niste ghiveciuri nostime si am zis ca vreau si eu unu la fel. Cred ca floricelele mele se potrivesc in el.

Locul lui e deocamdata aici.

No Comments

Leave a Comment