Literă decorată cu “nasturi” din hârtie

Îmi scrisese cineva că își dorea o literă decorată cu 100 de nasturi în 10 culori. Hmm, mi-am zis cum adică cu 100? Cum ar putea încăpea pe o literă exact atâția nasturi? Am analizat cererea – nu am utilizat niciodată nasturi, nici nu știu cât costă, cum se vând la bucată sau la kilogram, dacă pot lua în cantitate mică din fiecare culoare și de diferite dimensiuni, dacă găsesc 10 culori; de unde și dacă găsesc litera potrivită? (până acum în magazinele de specialitate am văzut litere mai mici din lemn sau polistiren). Dacă treceam peste toate astea și găseam într-un final materialele, apărea următoarea întrebare cum aranjez nasturii pe literă? cum îi pun să se potrivească și să nu rămână spații goale? Aveam prea multe întrebări incerte, așa că într-un final am zis că nu pot să satisfac această cerere.

La scurt timp am primit un alt mesaj cu explicația de ce anume 100 de piese, dar și oferirea posibilității de a avea libertatea de a alege între diferite elemente și culori ca în final să fie exact numărul de piese dorit. Între timp mi-a apărut ideea de a înlocui nasturii cu cerculețe din hârtie colorată. Doar așa eu puteam să dețin un control asupra numărului, dimensiunilor, culorilor și aranjamentului cerculețelor pe literă. M-am gândit și la literă și am hotărât că cel mai bine e să o fac singură. Am făcut-o din carton și hârtie, un fel de papier-mâché (un asemenea model e mai ușor de lipit pe ușă/perete). Am făcut litera și câteva cerculețe și am trimis oferta mea cu soluția alternativă și câteva imagini.

Am rămas plăcut surprinsă că a fost acceptat modelul meu. După asta am continuat să lucrez la ea.

Devenisem și eu curioasă de ce o să iasă și încântată că am găsit modalitatea de a înlocui nasturii cu hârtia colorată, astfel încât să pot ajuta pe cineva să obțină un produs pe care și-l dorește.

Am creat o literă care seamănă cu un curcubeu. Am lucrat cu drag și chiar mi-a plăcut ce a ieșit în final.

Înălțimea literei e de 26cm, lățimea de 28cm, grosimea cam 1,5cm. Aceasta va fi agățată sau lipită de ușă sau de perete, în spate având o gaură și o bandă dublu adezivă.

Uite cu așa idei aparent trăsnite la început, ambiția mea și un accept din partea clientului la o soluție alternativă, pot crea o literă personalizată conform cerințelor.

No Comments

Leave a Comment