Martisoare facute de mana vs cele la gramada

Primavara se apropie cu pasi repezi, e forfota mare in cautarea unui martisor sau buchet de flori cu ocazia sarbatorilor din luna martie.

Zilele astea vazusem aglomeratie la un stand dintr-un centru comercial si ma intrebam ce “bunataturi” se gasesc acolo. Erau martisoare ieftine, muuulte.  Acum pot fi mai multe pareri, ca cel mai mult conteaza gestul, indiferent daca cel care il va primi ii va placea sau nu. Personal imi obosesc ochii vazand acele cartoane la gramada pe care scrie 1 Martie. Inafara de firul alb-rosu, pentru mine un astfel de martisor nu are nicio valoare si cu siguranta daca l-as primi ar ajunge la gunoi.

De ce se cumpara asa de mult martisoare din gramada, pentru ca sunt ieftine, iar un martisor facut de mana e scump. De ce e mai scump? Pentru ca e original, e facut de cineva cu drag, are personalitatea. Totusi daca chiar consideri ca un martisor facut de mana cuiva e scump sau nu-ti place, poti sa-l faci singur, materiale sunt destule. Un astfel de martisor cu siguranta o sa fie mai apreciat.

Fiecare insa este liber sa cumpere si sa daruiasca ce-i place …

Aici am adunat cateva modele de martisoare quilling. Suportul de carton e desenat, listat si taiat tot de mine. Nici pentru martisoare create de mana nu accept cartoane clasice cu inscriptia tiparita 1 martie.

Un martisor il poti darui si cu o felicitare . Iata cateva modele de felicitari mici cu martisor:

Poti darui un martisor si astfel – sa ascunzi un mesaj in interiorul unei nuci.

Posibilitati de a darui simplu si frumos un simbol al primaverii sunt multe.

No Comments

Leave a Comment