Site-uri de relaxare

Atunci cand simti ca nu mai poti face fata stresului, cand ti-ai pierdut concentrarea, ia o pauza si asculta:

1. Nu faceti nimic 2 minute donothingfor2minutes.comdonothingPriviti ecranul si ascultati sunetul valurilor

2. Liniste deplina calm.comcalmPuteti lua o pauza de la 2 la 20 minute si sa alegeti diferite obtiuni – valuri, cascade. Acestea pot fi ascultate si pe iPhone sau prin abonament platit

3. Pur si simplu zgomot simplynoise.comsimply noiseSimplyNoise foloseste tipuri de sunet : alb, roz și maro. Trebuie doar sa alegeti butonul de culoare si sa schimbati corespunzator volumul.

4. Pur si simplu ploaie rain.simplynoise.comsimply rainSimplyRain apartine site-ului SimplyNoise si reda sunetul ploii.

5. Inca un site pe care poti asculta sunetul ploii este rainymood.comrainy moodE unul dintre cele mai ascultate. Aici pot fi auzite sunetul ploii, furtunii si cantecul pasarilor.

6. In cafenea coffitivity.comcoffitivityIn cazul in care nu reusesti sa petreci dimineata in Starbucks, poti accesa acest site si sa asculti sunetul de acolo.

7. Sunetele naturii naturesoundsfor.menaturePuteti combina 4 sunete diferite. De asemenea puteti sa le salvati pe calculator si sa le ascultati ofline

8. Muzica instrumentala poate fi ascultata pe focusatwill.comfocus

9. Un alt site de muzica este getworkdonemusic.comopti musicAici poti asculta melodii ritmice

10. teamviz.comteamvizEste un site fara muzica, dar este, probabil, unul dintre cele mai bune instrumente pentru creșterea productivității. Aplicatia se bazeaza pe un timer care permite sa impartiti munca pe intervale: lucrezi 25 minute, apoi faci pauza 5 minute. In aceste 5 minute poti sta departe de alte site-uri, retele sociale si e-mail, posti asculta in schimb calm.com sau donothingfor2minutes.com.

Sursa: keep you calm and productive work

No Comments

Leave a Comment