Studio 40mp

 

Designul unui studio de 40 mp a fost realizat de o echipă tânără de la Curly studio.

Inițial acesta era un apartament de 2 camere, iar designerii l-au trasformat în studio, eliminând pereții din interior. În spațiul obținut s-a găsit loc pentru toate zonele funcționale, necesare pentru un trai confortabil – living, dormitor, bucătărie.

sovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m8-t_c

Pentru a permite luminii naturale să pătrundă în orice colțișor al camerei, zona cu spațiu de lucru și dormitor a fost separată de restul camerei de pereți glisanți din sticlă.

sovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m6-t_c sovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m7-t_c

Dintr-un apartament neconfortabil de 2 camere, acest apartament s-a transformat într-un studio spațios, simplu și aerisit, iar culorile alese – alb, nuanțe de albastru, accente de gri și negru, precum și piesele din lemn conferă o atmosferă caldă și confortabilă interiorului.

Ce alte lucruri îl fac să arate deosebit acest studio – peretele de cărămidă în bucătărie, dar și în dormitor, pedestalul pe care se află patul și care servește drept spațiu de depozitare, peretele din sticlă, faianța cu model din baie.

sovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m10-t_c sovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m11-t_cbaiesovremennyj-dizajn-studii-40-kv-m3-t_c<443A5C776F726B5CC0EBE5EAF1E5E920CCE8F5E0E9EBEEE25CC1E5F0E5E6EAE

Sursa: design-homes

No Comments

Leave a Comment