Surse de inspiratie

Oricui, care macar o data a avut de indeplinit o sarcina creativa, ii este cunoscuta situatia cand iti lipseste inspiratia, iar in jur totul iti distrage atentia si nu-ti permite gandurilor sa se adune.

Exista zile cand vreau sa creez ceva, dar sunt in pana de idei. Inspiratia nu poate veni doar atunci cand imi doresc, dar nici sa o astept sa vina intotdeauna de la sine nu pot. As putea petrece foarte mult timp asteptand acea stare creativa. Asa ca in astfel de situatii, incerc sa o caut, oriunde.

Cred ca cel mai simplu mod de a-ti trezi imaginația și de a face creierul sa genereze noi idei – e sa te uiti la lucrurile pe care le fac alte persoane creative. Internetul este cel care sta mereu la dispozitie cu multe idei creative si tutoriale. Pentru mine surse utile de inspiratie sunt: Pinterest, Instagram, lifestyle blogs, in general orice site/blog despre design, arta, decor, handmade, fotografie.

Eu am deja adunate cateva site-uri/bloguri creative care imi place sa le citesc ori de cate ori le deschid. Iar faptul ca de aici pot descoperi alte si alte bloguri si site-uri asemanatoare, unde pot gasi imagini si informatii din domeniile mele de interes, ma motiveaza si imi da aripi sa continui sa fac ceea ce-mi place. In fiece zi biblioteca mea virtuala aduna tot mai multe astfel de surse pretioase pentru mine. Niciodata nu strica sa ai cat mai multe surse de informare si sa afli cat mai multe lucruri noi.

Ma inspira oamenii, povestile lor si pasiunile lor. De la ei pot invata ceva, pot prelua o idee, un sfat care se poate aplica la ceea ce fac eu.

Cateva pagini care le rasfoiesc cu drag:

designsponge

abeautifulmess

thisiscolossal

hative

ispydiy

idainteriorlifestyle

hometocome

pled

andychef

No Comments

Leave a Comment